maanantai 2. marraskuuta 2009

Opiskelevan opiskelijan arkea

Syy, miksi bloginii ilmestyy tekstejä hyvin harvoin johtuu yksinkertaisesti siitä, että minulle ei tapahdu mitään mainittavan arvoista. Kuitenkin ainaisena arjesta nauttimisen kannattajana ajattelin nyt kirjoittaa jostain niinkin tylsästä kuin opiskelijan arki sellaisena päivä, jolloin ylimääräisen kandityön deadline on aivan liian lähellä.

Ensinnäkin meidän normaalisi siistissä asunnossamme vallitsee kaaos. Yleisen epäsiisteyteen sortumisen lisäksi levittäydyn ympäri olohuonetta kirjapinojen ja epämääräisten lippulappusten välityksellä. Alapuolella kuva uusista elämänkumppaneistani.



Kirjaston loputon kokoelma tarjoaa minulle jatkuvalla syötöllä uusia kavereita.

Opiskeleva opiskelija unohtaa myös syömisen. Tai lähinnä unohtaa kaupassakäynnin ja sen myötä tutkii tyhjiä ruokakaappeja epätoivoisena. Tänään nautin ihastuttavan kalapuikko-täysjyväspagetti-gourmet aterian. Sitä en ehtinyt kuvata, kun oli niin nälkä. Ja se näytti aika rumalta. Jälkiruokana toimi viimeinen Drakon-karkki Virosta.

Päivän asuakaan en kehdannut kuvata. Voin kuitenkin kuvailla sen sanoin. Jalassani on siniset, jo hieman kulahtaneet kotihousut, jotka kaipaavat kovastu pesukonetta. Varpaita lämmittävät valkoruskeabeigeraidalliset polvisukat, jotka olen pihistänyt äidin sukkalaatikosta. Hehkeän yläosan taas muodostavat musta toppi ja juoponnappiin eksynyt musta kauluspaita. Hiuskoristeena pörröisen pehkon keskeltä pilkottaa ohut punainen samettinauha. Kerrassaan herttainen näky siis.

Jotta en kuitenkaan masentaisi mahdollisia lukijoitani täysin liitän mukaan päivän piristysosion.


1 kommentti:

  1. Piristysosiolle kymmenen pistettä.
    Mulla on kans ollu vähän liian kiirettä ja kotivaatteet oli päällä koko viikonlopun. Niistä en edes halua kuvausta tähän laittaa ;)

    VastaaPoista