torstai 29. huhtikuuta 2010

Kakku ja polttarit

Pitkän blogihiljaisuuden jälkeen ajattelin esitellä äärimmäisen laajalle lukijajoukolleni ihmeen:
Ensimmäinen täytekakkuni yli kymmeneen vuoteen (kuten myös ensimmäinen onnistunut täytekakku ikinä. Kädet tutisten väänsin myös koristukset. Kerman pursotus on ensikertalaiselle hirveän jännittävää!



Kakun ohjetta voi kalastella Katin kammarista.

Tämä kakku ei kuitenkaan suunnannut aivan oikeisiin 50-vuotispippaloihin vaan polttareille. Ensimmäisiä kertoja vilisi viimeviikolla silmissä, koska nämä olivat elämäni ensimmäiset polttarit, joissa olin juhlimassa ja kaiken päälle vielä kaason roolissa. Ohjelmassa oli ensin liveroolipeli, jonka aiheena olivat vanki-pulsu-noidan 50-vuotisjuhlintaa noitavankilan yhteisötiloissa. Tämän jälkeen meikälainen vetäisi porukalle tanssitunnin. Oli hyvin mielenkiintoista opettaa isoa lössiä tuttuja ihmisiä. Tanssin jälkeen mentiin morsiussaunaan, jossa härskit kansanlaulut nostattivat kattoa. Tunnelma pysyi korkeuksissa myös saunomisen jälkeen, kun nautimme ensin boolia sekä iltapalaa ja sitten suuntasimme paikalliseen homobaariin valtaamaan tanssilattia. Morsiamen tunnelmia löytyy täältä:

Mahtava ilta ihanien ystävien parissa!

1 kommentti:

  1. No todellakin oli mahtavan ihana ilta! <3 Oisin voinu kiekua vielä lisääkin härskejä kansanlauluja - olisin osannut vielä muutaman! X)

    VastaaPoista